Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Dezastru la o hală de mase plastice din Mureş, în miez de noapte. Şapte muncitori s-au salvat din calea flăcărilor uriaşe

A fost incendiu violent, în noapte, la marginea orașului Luduș, în judeţul Mureş, la o societate comercială care se ocupă cu reciclarea materialelor plastice. 

De Redactia Observator la 29.03.2023, 07:50
Vezi și

Flăcările au izbucnit iniţial pe o suprafață de 20 metri pătraţi, într-o hală, de la o defecțiune la benzile transportoare. Focul s-a extins repede și în afara halei, în locul de depozitare a plasticului. Aici incendiul s-a manifestat pe 40 de metri pătraţi. 

A ars plastic mărunțit, aşa că zona s-a umplut repede de un fum înecăcios. La societate se lucrează în trei schimburi, iar în schimbul de noapte erau aproximativ șapte muncitori, care au încercat să stingă focul până la venirea pompierilor. Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră şi jumătate, fără să se înregistreze victime.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Dezastru la o hală de mase plastice din Mureş, în miez de noapte. Şapte muncitori s-au salvat din calea flăcărilor uriaşe