Antena Meniu Search
x

Video Dezastru la o hală de mase plastice din Mureş, în miez de noapte. Şapte muncitori s-au salvat din calea flăcărilor uriaşe

A fost incendiu violent, în noapte, la marginea orașului Luduș, în judeţul Mureş, la o societate comercială care se ocupă cu reciclarea materialelor plastice. 

de Redactia Observator

la 29.03.2023, 07:50

Vezi și

Flăcările au izbucnit iniţial pe o suprafață de 20 metri pătraţi, într-o hală, de la o defecțiune la benzile transportoare. Focul s-a extins repede și în afara halei, în locul de depozitare a plasticului. Aici incendiul s-a manifestat pe 40 de metri pătraţi. 

A ars plastic mărunțit, aşa că zona s-a umplut repede de un fum înecăcios. La societate se lucrează în trei schimburi, iar în schimbul de noapte erau aproximativ șapte muncitori, care au încercat să stingă focul până la venirea pompierilor. Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră şi jumătate, fără să se înregistreze victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dezastru la o hală de mase plastice din Mureş, în miez de noapte. Şapte muncitori s-au salvat din calea flăcărilor uriaşe