Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri EXPLOZIVE despre sistemul de Justiţie din România: 'SRI făcea rechizitorii, DNA le semna, iar judecătorii primeau bileţele'

Dezvăluiri incendiare făcute de fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir. Fostul adjunct al lui Florian Coldea a vorbit despre sistem și despre statul paralel.

Dezvăluiri incendiare făcute de fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir. Fostul adjunct al lui Florian Coldea a vorbit despre sistem și despre statul paralel.

"Toată lumea vorbește astăzi despre Sistem. Cu S mare. Eu am fost un membru al sistemului, sistemul este format din sutele, mii de oameni: bărbați și femei, care fac parte din diferite instituții ale statului român, în special insituțiile de forță, și care zi de zi desfășoară activitatea pentru interesul statului român. Acesta este Sistemul. În interiorul Sistemului avem o diferență terminologică, care la noi a început să fie extrem de pregnante și se vede prin abuzuri. Statul paralel. Este altceva decât sistemul, statul paralel este o clică, o mafie. O gașcă de băieți și fete de la vârful sistemului care au decis să utilizeze instituțiile și sistemul în scop personal. Ori lucrurile astea au început să se vadă în 2009", a declarat Dragomir în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Totodată, Dragomir a vorbit și despre acoperiții din presă.

"În zona acoperiților din media, orice seriviciu utilizează așa ceva, în cazul României trebuie să facem o delimitare. Un ofițer acoperit din media care desfășoară activități penstru sprijinul securității naționale este cu totul diferit de un acoperit din media care primește pe mailuiri rechizitorii sau documente nepublice din dosar și are un singur ordin să-l facă pe acel om sau pe acea persoană, să o arate opiniei publice ca pe o persoană ca un infractor sau penal. Pe câțiva care au răspuns la ordinele Binomului, i-am cunoscut și personal, i-am văzut în biroul lui Coldea, dar nu știu cum au fost să facă acest lucru nu știu. Nu a fost în beneficiul statului. A fost în beneficiul unei persoane", a mai spus Dragomir.

De asemenea, colonelul în rezervă a explicat cum ofiţerii SRI întocmeau rechizitorii, iar procurorii DNA nu făceau altceva decât să le semneze. Ofiţerul a recunoscut şi că judecătorii făceau parte din 'câmpul tactic' al binomului SRI-DNA şi că aceştia primeau bileţele cu privire la cum trebuie să judece unele dosare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Dezvăluiri EXPLOZIVE despre sistemul de Justiţie din România: 'SRI făcea rechizitorii, DNA le semna, iar judecătorii primeau bileţele'