Antena Meniu Search
x

Diana Şoşoacă susţine că a fost agresată "fizic şi emoţional" de soţ. Ordin de protecţie pe numele lui Silvestru emis de Poliţie

Poliția Capitalei e emis ordin de protecție provizoriu pentru soțul Dianei Șoșoacă, la cererea senatoarei, au declarat surse din poliţie pentru Observator.  

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 21:51

Vezi și

Soțul Dianei Șoșoacă s-a ales cu ordin de protecție. Senatoarea a spus la poliţie că este agresată emoțional și simte o stare de temere iar în trecut soţul a agresat-o fizic. Deşi cei doi nu apar numiţi în comunicatul oficial al Poliţiei Capitalei, surse din poliţie au declarat pentru Observator că este vorba de Diana Șoșoacă şi Silvestru Șoșoacă.

Poliția Capitalei e emis ordin de protecție provizoriu pentru soțul Dianei Șoșoacă

"La data de 02 aprilie 2024 Poliția Capitalei - Secția 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soțul său o agresează din punct de vedere emoțional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soțul său a agresat-o și fizic.

În urma celor sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, victima și-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brățări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunile de amenințare și hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secției pentru montarea sistemului de monitorizare, polițiștii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu și cu privire la săvârșirea infracțiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior. Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție" se arată în comunicatul poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Evenimente » Diana Şoşoacă susţine că a fost agresată "fizic şi emoţional" de soţ. Ordin de protecţie pe numele lui Silvestru emis de Poliţie