Antena Meniu Search
x

Dispariție misterioasă a unei tinere din Fălticeni. Elena a plecat cu microbuzul spre Brașov, unde nu a ajuns niciodată

Poliţiştii fac apel la populaţie pentru găsirea unei femei de 34 de ani care a dispărut în condiţii misterioase. Elena Ciocan a fost văzută ultima oară într-un microbuz cu ruta Fălticeni - Braşov. La o pauză de alimentare în comuna Breţcu, în judeţul Covasna, aceasta a traversat Drumul Naţional 11 şi nu s-a mai întors. 

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 10:09

Vezi și

Femeia  era îmbrăcată cu pantaloni de trening negri, un hanorac cu glugă de culoare gri şi o geacă lungă până la genunchi, de culoare neagră. Are un metru şi 60 de centimetri, 55 de kilograme şi părul şaten, scurt. Cei care o văd sau pot da informaţii despre ea sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze la 112.

Redăm mai jos, integral, comunicatul poliției:

"La data de 18 februarie a.c. polițiștii din cadrul I.P.J. Covasna au fost sesizați de către o femeie din municipiul Fălticeni, județul Suceava, cu privire la faptul că, sora acesteia, CIOCAN ELENA SIMINA, de 34 de ani, din municipiul Fălticeni, a plecat voluntar de la domiciliu cu un microbuz către municipiul Brașov și nu a ajuns la destinatie. Din verificările efectuate de polițiștii s-a stabilit că persoana în cauză a luat un microbuz în direcția Brașov, iar microbuzul a efectuat o pauză la intrarea în comuna Brețcu, județul Covasna, la o stație peco, moment în care aceasta a traversat D.N. 11 și nu a mai revenit. Polițiștii împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, pompieri din cadrul I.S.U. Covasna și reprezentanți ai Serviciului Public Județean Salvamont Covasna efectuează căutări în vederea găsirii femeii. Semnalmente: înălţime:160 cm; greutate:55 kg; corp: atletic; păr: șaten, cărare pe dreapta, ondulat, scurt; fața: ovală; ochi: negri.

Îmbrăcăminte: pantaloni tip trening negri; încălțăminte de culoare maro; hanorac cu glugă de culoare gri; geacă lungă până la genunchi, de culoare neagră, cu glugă".

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei în cauză sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dispariție misterioasă a unei tinere din Fălticeni. Elena a plecat cu microbuzul spre Brașov, unde nu a ajuns niciodată