Antena Meniu Search
x

Video Distracţie pentru cei mici la un centru de echitaţie din Suceava: s-au jucat cu iepuraşii şi caii şi au participat la o vânătoare de ouă de ciocolată

Sunt ultimele zile de vacanţă, aşa că cei mici profită la maxim. Unii şi-au luat părinţii de mână şi au petrecut o zi plină de aventură, la o micro fermă din Suceava. S-au împrietenit aici cu iepuraşi şi cai şi au participat la diferite activităţi în aer liber, în ciuda ploii mărunte. Distracţia s-a încheiat cu provocări dulci. Copiii au mers la vânătoare de ouă de ciocolată.

de Angela Bertea

la 28.04.2022, 08:43

Vezi și

A fost o zi plină de aventură şi de emoţie pentru micuţii care au ajuns la centrul de echitaţie din Mitocu Dragomirnei. Teama pe care au avut-o la început, când au văzut uriaşii cai, s-a transformat treptat în bucurie. Cei mici au reuşit să interacţioneze cu animalele şi au făcut şi progrese, în final reuşind chiar să le hrănească. Au urmat, câteva jocuri interactive care le-au captat şi mai mult atenţia.

La final, cei mici au fost  invitaţi să participe la vânătoarea ouălor de ciocolată, ascunse cu măiestrie de organizatori. După ce şi-au făcut strategiile pentru a colecta cât mai multe, au pornit în cursă, ignorând ploaia măruntă. Vânătoarea de ouă a fost o provocare şi pentru părinţi. Înainte de a gusta din premiul dulce, cei mici au recitat poezii. Pentru centrul de echitaţie din Suceava, vânătoarea ouălor a devenit o tradiţie. Pe lângă jocurile pentru copii, cei care trec pragul centrului de echitaţie se pot bucura şi de lecţii de echitaţie, iar o plimbare costă 30 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Distracţie pentru cei mici la un centru de echitaţie din Suceava: s-au jucat cu iepuraşii şi caii şi au participat la o vânătoare de ouă de ciocolată