Antena Meniu Search
x

Foto "Doamne, ce să-ţi promit să-mi aduci băiatul înapoi?" Drumul Morţii şi-a luat din nou tributul. Alex a murit la 29 de ani într-un accident de maşină, în Buzău

Drumul Morţii şi-a cerut din nou tributul. Alex, un tânăr de doar 29 de ani, şi-a pierdut viaţa pe E 85, după ce maşina în care se afla a alunecat şi a intrat pe sensul opus al şoselei, unde a fost lovit frontal de o altă maşină. Impactul a fost devastator. Iar pentru băiatul cu un viitor strălucit în faţa ochilor nu s-a mai putut face nimic.

de Monica Palade

la 08.08.2023, 12:35

De loc din Buzău, Alex lucra în domeniul ingineriei aeronautice în Bacău. Fusese împreună cu iubita sa la munte şi acum se întorcea acasă, scrie Buzau.net. Nu a mai ajuns însă niciodată. Vestea morţii a căzut ca un trăsnet pentru părinţii săi, prieteni şi toţi cei care l-au cunoscut.

"Doamne, ce să-ţi promit să-mi aduci băiatul înapoi?" 

Mesajele de condoleanţe au curs pe reţelele de socializare. „Doamne, acum mulți ani ti-am cerut sa-mi aduci un porumbel din Germania , cu promisiunea ca nu mai mănânc dulce Miercurea și Vinerea . Tu mi-ai adus porumbelul , iar eu nu am mai mâncat de dulce ! Azi , Doamne Dumnezeule Sfinte , ce sa-ti promit sa-mi aduci băiatul înapoi????, Am nevoie de el , nu pot trai fără Alex al meu , a muncit și a învățat cât a trăit , iar când eforturile începeau sa-i dea satisfacție, l-ai luat la tine! Cere-mi orice și trimite-l înapoi! Lasa-l sa se bucure de viata!”

“Alex, de acolo de sus, să ai grijă de părinți tăi! Condoleanțe familiei! Pentru mine mereu ai fost un exemplu!”, “Drum lin spre inger copil bun si frumos ! Vegheaza-ti parintii ca au sufletul in bucati si de acolo de sus da-le putere ! Nu te vom uita niciodata copil drag !”, “Condoleanțe si putere să vă dea Domnul să treceți peste această mare pierdere! Dumnezeu sa-l odihnească în pace!”, “Sincere regrete și condoleanțe! cuvintele sunt de prisos pentru a alunga durerea unui părinte....Putere să vă dăruiască Dumnezeu...”, “Offf Doamne l ai iubit prea mult de l-ai luat la tine! Ai grija de el Doamne, știu cum e ,am pierdut și eu o ființă dragă și foarte tânără. Dumnezeu sa-l ierte!”, „Dumnezeu să-L Ierte! Drum lin spre Rai, prietene! Sincere Condoleanțe! A plecat prea devreme dintre noi!”, “Sincere condoleanțe!De acum un INGER vă va călăuzi și vă va da putere să mergeți mai departe.... ”

Ce spuneau poliţiştii

„Din primele date de la fata locului a reiesit ca este vorba de o coliziune intre autoturismul condus pe direcția Urziceni catre Buzäu de catre un sofer in vârstã de 29 de ani, din Bacāu si alte douã autoturisme, care circulau din sens opus, la volanul carora se aflau un conducator auto de 41 de ani, din Bucuresti si un bärbat de 34 de ani, din lasi. Accidentul s-a soldat cu decesul soferului din Bacāu si rânirea altor trei persoane, conducätorul auto din Bucuresti si douã pasagere din masina acestuia, in vârsta de 23 si 29 de ani. Persoanele ranite au fost preluate de ambulantà si transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauzã se va întocmi dosar penal iar politistii continua cercetärile pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a produs accidentul", a transmis IPJ Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Doamne, ce să-ţi promit să-mi aduci băiatul înapoi?" Drumul Morţii şi-a luat din nou tributul. Alex a murit la 29 de ani într-un accident de maşină, în Buzău