Antena Meniu Search
x

Foto "Doar Dumnezeu știe ce s-a întâmplat. În acea seară era fericit". Daniel a murit la spital, la 10 zile de când a intrat cu motocicleta într-un pom, în Iaşi

Era tată, avea doar 32 de ani şi o viaţă în faţa ochilor. Dar Daniel nu a mai putut să lupte. După zece zile de comă, de la accidentul înfiorător pe care l-a suferit în zona Copou din Iaşi, tânărul a murit la spital.

de Monica Palade

la 11.04.2023, 16:32

În urma lui, o fetiţă de 5 ani va creşte acum fără tată. Nu ştie încă. Nu a aflat că părintele ei nu va mai veni niciodată să o vadă.

A murit după 10 zile de comă

În seara zilei de 30 martie, Daniel a provocat un accident. A intrat într-un autoturism parcat şi ulterior s-a izbit cu viteză într-un copac. Impactul a fost violent. De atunci, medicii s-au luptat pentru a-l salva. Şi chiar au crezut că vor reuşi. Dar după 10 zile, inima lui Daniel s-a oprit pentru totdeauna. În toată această perioadă a fost în comă şi a avut-o alături pe sora lui, care a sperat la rândul său că fratele ei va învinge în faţa îngerului morţii.

„A fost un eveniment nefericit. Doar Dumnezeu știe ce s-a întâmplat și de ce a pierdut controlul. Poate a amețit în acel moment, fiindcă el conducea de foarte mulți ani. El a avut și motoscuter și nu s-a întâmplat așa ceva niciodată. Chiar și instructorul său a spus că este foarte atent și extrem de calculat. Chiar dacă recent a divorțat, nu știu dacă a avut asta vreo influență. Prietenii săi mi-au spus că în acea seară era fericit. Această decizie a fost una gândită foarte bine de ei și au dat dovadă de maturitate.

El ținea legătura cu cea mică. În fiecare weekend, ea venea la Vlădeni și stăteau împreună. Nici nu i-am dat vestea. Poate fi o veste șocantă și să aibă urmări, de aceea încercăm să găsim o metodă cât mai bună. Mi-a confirmat și cineva care a fost în comă că m-a auzit mereu. Chiar dacă el nu-mi spunea nimic, sunt sigură că a înțeles. Ultima dată când l-am văzut, i-am spus să lupte, pentru că are pentru ce. I-am amintit de fetița lui care îl aștepta acasă. Era un bărbat atât de puternic de caracter. Dar nu s-a mai putut. Însă sunt sigură că acolo sus a scăpat de orice suferință și îi este bine. A fost un om atât de bun”, a povestit sora lui Daniel, potrivit bzi.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Doar Dumnezeu știe ce s-a întâmplat. În acea seară era fericit". Daniel a murit la spital, la 10 zile de când a intrat cu motocicleta într-un pom, în Iaşi