Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Doi adolescenți de 16 ani, luați la pumni și picioare de un bărbat, în plină stradă, la Tecuci: "Hei, vedeți că v-am filmat!"

Doi adolescenți de 16 au fost bătuți în fața blocului de un individ de 47 de ani, deranjat de faptul că aceștia făceau gălăgie. Potrivit informațiilor obținute de reporterii Observator, bărbatul din Tecuci este cunoscut pentru comportamentul agresiv la adresa copiilor din zona în care locuiește. Pe imaginile filmate de un martor se poate observa că unul dintre băieți se prăbușește la pământ, după prima lovitură.

De Redactia Observator la 30.08.2021, 10:19
Vezi și

Un martor a povestit pe Facebook cum s-a produs incidentul. "Acel bărbat a ieșit deodată la copii începând să-i injure, să-i amenințe, când unul din ei i-a spus să vorbească frumos a început să sară la bătaie. Fata care filma a primit un pumn pentru ca l-a filmat, a căzut cu capul de pământ și a început să o lovească și cu piciorul", a spus martorul.

"La data de 27 august a.c., în jurul orei 20.30, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că doi adolescenți ar fi fost agresați fizic, în fața unui imobil, din municipiul Tecuci. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, din primele verificări rezultând că, în seara respectivă, doi adolescenți de 16 ani ar fi fost agresați fizic de un bărbat de 47 de ani, deranjat de faptul că aceștia ar fi făcut gălăgie în fața blocului în care locuiește. Victimele au refuzat intervenția unui echipaj al Ambulanței. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs incidentul", a transmis IPJ Galați.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Doi adolescenți de 16 ani, luați la pumni și picioare de un bărbat, în plină stradă, la Tecuci: "Hei, vedeți că v-am filmat!"

Breaking News

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de...

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de iarnă