Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi au fost reţinuţi în Capitală în legătură cu agresarea unor băieţi cu vârste între 12 şi 17 ani

Doi bărbaţi au fost reţinuţi în Capitală în legătură cu agresarea unor băieţi cu vârste între 12 şi 17 ani proveniţi dintr-o familie dezorganizată.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 13.11.2020, 09:43

Polițiștii fac percheziții domiciliare la mai mulți bărbați bănuiți de agresarea unor minori
Polițiștii fac percheziții domiciliare la mai mulți bărbați bănuiți de agresarea unor minori - Poliția Capitalei
  • Doi bărbați, reținuți în legătură cu agresarea unor adolescenți.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

”Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale al Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi act sexual cu un minor.

În perioada iulie-noiembrie 2020, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Sector 1, în baza unei sesizari din oficiu, au efectuat investigaţii cu privire  la un bărbat în vârstă de 56 ani, suspect de săvârşirea mai multor infracţiuni de viol, act sexual cu un minor şi agresiune sexuală, fapte ce ar fi fost săvârşite asupra mai multor minori, proveniţi dintr-o familie dezorganizată.

În cursul verificarilor  efectuate în cauză au fost obtinute date şi indicii cu privire la alţi doi bărbaţi, de 45 şi respectiv 48 de ani, cercetările fiind extinse faţă de aceştia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor”, anunţăvineri Poliţia Capitalei.

Astfel, în vederea administrarii si întregirii probatoriului, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele bărbaţilor, aceştia fiind depistati si duşi la sediul Poliţiei Sectorului 1 în vederea continuării cercetărilor, scrie News.ro.

”Au fost identificate şi ridicate mai multe medii de stocare, telefoane mobile şi obiecte de îmbrăcăminte. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că aceştia, profitând de starea familială a minorilor, băieţi cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, i-ar fi agresat sexual.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi act sexual cu un minor, cu bărbaţii de 56 şi respectiv 45 de ani în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală”, precizează poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi au fost reţinuţi în Capitală în legătură cu agresarea unor băieţi cu vârste între 12 şi 17 ani