Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi din Bangladesh s-au dat drept români în vama Nădlac II pentru a intra în Spaţiul Schengen

Doi bărbaţi din Bangladesh care călătoreau într-un autocar s-au dat români la frontieră, prin folosirea de cărţi de identitate ale unor cetăţeni români, pentru a putea intra în Spaţiul Schengen, ei fiind prinşi la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, notează Agerpres.

de Redactia Observator

la 04.08.2022, 16:56

Doi bărbaţi din Bangladesh s-au dat drept români în vama Nădlac II pentru a intra în Spaţiul Schengen
- Profimedia

"S-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasageri într-un autocar ce se deplasa pe ruta România - Franţa, doi bărbaţi care s-au legitimat cu cărţi de identitate româneşti. Cu ocazia verificării documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoanele prezente la control şi fotografiile din documente există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care acestea au fost conduse la sediul instituţiei pentru cercetări", a informat, joi, Poliţia de Frontieră Arad.

Cei doi bărbaţi din Bangladesh au 22 şi 27 de ani şi sunt cercetaţi pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi din Bangladesh s-au dat drept români în vama Nădlac II pentru a intra în Spaţiul Schengen