Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi bebeluși aflați în stare critică, transportaţi de la Oradea şi Timişoara către Bucureşti cu avionul SMURD

Doi bebeluşi aflaţi în stare critică au fost transportaţi de urgenţă, joi, la Bucureşti cu avionul SMURD. Copiii au fost preluaţi de la unităţi medicale din Oradea şi Timişoara.

de Redactia Observator

la 11.07.2024 , 18:34

Doi bebeluși aflați în stare critică, transportaţi de la Oradea şi Timişoara către Bucureşti cu avionul SMURD
Doi bebeluși aflați în stare critică, transportaţi de la Oradea şi Timişoara către Bucureşti cu avionul SMURD - Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.

”Astăzi, 11 iulie a.c., avionul SMURD 1124 a executat 2 misiuni contra cronomentru, pentru a ajuta la salvarea vieţii a doi bebuluşi aflaţi în stare critică, prin transferarea acestora din Timişoara şi Oradea la Bucureşti. Prima misiune a constat în preluarea din Timişoara a unui bebeluş în vârstă de doar o zi, diagnosticat cu afecţiuni cardiace, şi transferarea acestuia la Bucureşti, unde a fost predat în grija medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Marie Skłodowska Curie”, a transmis, joi, Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.

Doi bebeluși în stare critică, transportați la București cu elicopterul SMURD

Potrivit sursei citate, imediat după încheierea misiunii, echipajul avionului a fost din nou alertat, acesta decolând pentru a prelua un bebeluş în vârstă de 6 zile, aflat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, pe care l-au transportat de urgenţă la acelaşi spital din capitală, în vederea administrării tratamentului necesar.

Articolul continuă după reclamă

Pe tot parcursul zborurilor, bebeluşii au fost monitorizaţi şi asistaţi de o echipă medicală asigurată de UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Doi bebeluși aflați în stare critică, transportaţi de la Oradea şi Timişoara către Bucureşti cu avionul SMURD