Antena Meniu Search
x

Doi copii au fost loviţi de o barieră de acces din cauza vântului puternic, într-una din parcările de la Iulius Mall din Iaşi

Doi copii au fost loviţi de o barieră de acces într-una din parcările de la Iulius Mall din Iaşi, din cauza vântului puternic.

de Redactia Observator

la 18.01.2022, 16:05

Doi copii au fost loviţi de o barieră de acces din cauza vântului puternic, într-una din parcările de la Iulius Mall din Iaşi

La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD. Copiii de 11 şi 17 ani au fost găsiţi conştienţi. Cel mic nu s-a ales cu răni grave şi era însoţit de mama sa, care a refuzat internarea, informează reporterul Observator Clara Mihociu. 

În ceea ce îl priveşte pe adolescentul de 17 ani, acesta a fost rănit uşor, în zona capului, având o plagă pe partea stângă. Deşi sângerarea a fost oprită, tănârul a fost transportat la spital, pe secţia de neurochirurgie, pentru investigaţii suplimentare.

Loviţi de o barieră din cauza vântului puternic

"În jurul orelor 13-40 din cauza vântului puternic, într-una din parcarile Iulius Mall o barieră de acces în parcare s-a prăbusit peste 2 copii. Au fost trimise 2 echipaje SMURD -EPA D1 SI EPA D2. La locul accidentului au fost un copil de 11 ani, fără mărci traumatice şi fără acuze, însoţit de mamă, care a refuzat transportul la spital. EPA D2 a preluat un adolescent 17 ani, conştiient, cooperant cu TCC fără PC. Plaga contuză la nivel parietal stâng, cu sângerare oprită. Acesta a fost transportat la UPU NCH", a declarat medicul Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iași.

Pe acelaşi subiect

Reacţia mall-ului

"Din cauza vântului foarte puternic, Iaşul fiind sub atenţionare meteo cod galben de vânt intens, 

un profil de mascare a vitrinei exterioare (bară din material uşor, din aluminiu), s-a desprins şi a 

căzut peste un adolescent. Agentul de pază aflat la intrarea în centrul comercial a intervenit imediat pentru a verifica starea adolescentului şi a solicitat serviciul de ambulanţă. Adolescentul primeşte îngrijiri medicale şi se află în afara oricărui pericol", a transmis Iulius Mall.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Doi copii au fost loviţi de o barieră de acces din cauza vântului puternic, într-una din parcările de la Iulius Mall din Iaşi