Antena Meniu Search
x

Doi copii de 8 și 11 ani, atacaţi de urs în Sibiu. Unul dintre ei a fost muşcat de cap

Doi copii cu vârste de 8 și 11 ani au fost atacați luni de un urs în localitatea Armeni, județul Sibiu. Unul dintre ei a fost mușcat în zona capului și șoldului.

de Redactia Observator

la 18.04.2022, 15:11

Doi copii de 8 și 11 ani, atacaţi de urs în Sibiu. Unul dintre ei a fost muşcat de cap
Doi copii de 8 și 11 ani, atacaţi de urs în Sibiu. Unul dintre ei a fost muşcat de cap - Shutterstock

Potrivit ISU Sibiu, în urma unui apel la 112 din partea unui cetățean care semnala faptul că doi copii au fost atacați de un urs la marginea satului, pompierii militari au intervenit de urgență în localitatea Armeni, comuna Loamneș, scrie Mediafax.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD cu medic, pentru a acorda îngrijiri medicale unor minori în vârstă de aproximativ 8 și 11 ani.

Conform ISU, cei doi copii erau conștienți, cooperanți și stabili

Unul dintre copii a fost mușcat la nivelul scalpului și șoldului. El a fost transportat la CPU Luther.

"În urma unui apel venit pe numărul de unic de urgență 112, din partea unui cetățean care semnala faptul că doi copii au fost atacați de un urs la marginea satului, pompierii militari din cadrul ISU Sibiu, au intervenit de urgență, cu un echipaj SMURD cu medic, în localitatea Armeni, comuna Loamneș pentru a acorda îngrijiri medicale unor minori în vârstă de aproximativ 8 și 11 ani. La fața locului, cei doi copii erau conștienți, cooperanți și stabili, unul dintre ei fiind transportat la CPU Luther cu  plăgi mușcate la nivelul scalpului și șoldului", au transmis reprezentanţii ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi copii de 8 și 11 ani, atacaţi de urs în Sibiu. Unul dintre ei a fost muşcat de cap