Antena Meniu Search
x

Doi copii din Ploiești, supuși la umilințe crunte de alți doi adolescenți de 15 ani. I-au înţepat cu un briceag, bătut și le-au furat lucrurile

Întâmplare revoltătoare pe o stradă din Ploiești. Doi adolescenți în vârstă de 15 ani au fost reținuți, după ce ar fi bătut și umilit alți doi tineri cu vârste apropiate de a lor. Cei doi i-ar fi prins pe băieți pe stradă și i-ar fi susup unor umilințe crunte. I-au înţepat cu un briceag, le-au luat mai multe bunuri, iar unuia dintre ei i-au stins o ţigară pe pantof.

de Redactia Observator

la 27.04.2023, 16:06

I-au înţepat cu un briceag, bătut și le-au furat lucrurile
Doi copii din Ploiești, supuși la umilințe crunte de alți doi adolescenți de 15 ani - Shutterstock

Dosarul care îi vizează pe cei doi a fost deschis după ce poliţiştii au primit două sesizări care reclamau că, în data de 15 aprilie, la ore diferite, doi adolescenţi au fost agresaţi de doi tineri pe străzi din Ploieşti, potrivit News.ro.

Astfel, în seara zilei de 15 aprilie, un copil de 13 ani a mers la poliţie şi a reclamat că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Ploieşti, a fost abordat de doi tineri, care l-au fi înţepat cu un briceag, provocându-i o rană superficială, i-au furat borseta şi trotineta, obiecte pe care i le-au înapoiat la scurt timp, ulterior cei doi plecând de la faţa locului.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Cei doi sunt suspectaţi că, în aceeaşi zi, au abordat un alt minor în vârstă de 15 ani, pe o stradă din Ploieşti, l-au bătut, l-au înţepat cu briceagul fără a reuşi să-l rănească şi  i-au stins o ţigară pe încălţăminte, distrugând-o.

Miercuri, poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţele celor doi minori suspecţi că sunt autorii agresiunilor.

În urma audierilor şi în baza probatoriului administrat, cei doi minori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentaţi unităţii de Parchetului cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi copii din Ploiești, supuși la umilințe crunte de alți doi adolescenți de 15 ani. I-au înţepat cu un briceag, bătut și le-au furat lucrurile