Antena Meniu Search
x

Foto Doi fraţi, de 18 şi 20 de ani, conduşi spre moarte pe DN 15D în Crăieşti. S-au răsturnat cu maşina, după ce au pierdut controlul şi au lovit un copac

Doi fraţi şi-au găsit prematur sfârşitul joi, pe un drum naţional din Neamţ. Cei doi tineri, de 18 şi 20 de ani, au murit după ce maşina lor s-a răsturnat înafara şoselei după ce s-au lovit puternic de un copac pe DN 15D în localitatea Crăieşti, comuna Bozieni.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 09:17

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 20 ani, din Oniceni, conducea un autoturism din direcţia Roman spre judeţul Vaslui, pe un sector de drum în pantă ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un arbore şi s-ar fi răsturnat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi tineri

La faţa locului au intervenit pompierii cu modulul de descarcerare şi două ambulanţe. Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a precizat că forţele de intervenţie au găsit un autoturism care a lovit un copac şi că în maşină se aflau două persoane. Cele două victime - bărbaţi de aproximativ 18 ani şi 20 ani - au fost descarcerate, însă au decedat.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Doi fraţi, de 18 şi 20 de ani, conduşi spre moarte pe DN 15D în Crăieşti. S-au răsturnat cu maşina, după ce au pierdut controlul şi au lovit un copac