Antena Meniu Search
x

Video Doi muncitori au murit striviți de o placă de beton, în Bacău. Piesa masivă s-a desprins din chinghile buldozerului și s-a prăbușit peste bărbați

Tragedie în Secuieni, Bacău! Graba unui şofer a provocat, involuntar, moartea a doi muncitori de la o firmă de drumuri și poduri. În timp ce descărcau materiale de construcții dintr-un ansamblu TIR, cu ajutorul unui buldoexcavator manevrat de un alt barbat, un autoturism s-ar fi angajat în depășirea celor două vehicule și ar fi acrosat cu oglinda pe unul din muncitori. 

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 09:26

Vezi și

Cei doi bărbaţi, de 52, respectiv 49 de ani, ajutau la descărcarea unei piese masive din beton, de pe un trailer. Mai precis, aceştia țineau "contra" cu mâinile prefabricatul, în timp ce un excavator încerca să-l ridice vertical. În acel moment, şoferul unui autoturism, care s-ar fi angajat în depășirea celor două vehicule, ar fi atins cu oglinda pe unul dintre muncitori, iar cealalt nu a mai putut ține piesa masivă din beton, care era împinsă de buldozer. Iar bucata grea s-a desprins şi s-a prăbușit peste ambii muncitori, care au murit pe loc.

"La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 18.30, Poliția municipiului Bacău a fost sesizată despre faptul că pe raza comunei Secuieni, a avut loc un eveniment soldat cu rănirea a două persoane. Din primele cercetări polițiștii au stabilit că, în timp ce doi bărbați de 52, respectiv 49 de ani, descărcau materiale de construcții dintr-un ansamblu TIR, cu ajutorul unui buldoexcavator manevrat de un alt barbat, un autoturism s-ar fi angajat în depășirea celor două vehicule și ar fi acrosat cu oglinda pe unul din muncitori. Din chingile buldoexcavatorului ar fi căzut ulterior un element din beton peste cei doi barbati, provocându-le decesul", au transmis polițiștii băcăuani.

Acum, se fac cercetări pentru ucidere din culpă, dar şi pentru neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi muncitori au murit striviți de o placă de beton, în Bacău. Piesa masivă s-a desprins din chinghile buldozerului și s-a prăbușit peste bărbați