Antena Meniu Search
x

Video Doi muncitori care făceau revizia la telescaunul Parâng au căzut în gol 8 metri. Au supraviețuit miraculos, după ce cablul de tractare s-a rupt

Mai mulţi oameni au fost răniţi în staţiunea Parâng, în urma unei defecţiuni la instalaţia de telescaun.  Ar fi vorba de o problemă la una dintre roţile pe care este rulat cablul. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 05.07.2024 , 14:18

Doi bărbați care făceau revizia ce era programată astăzi la telescaunul Parâng au fost răniți.

Au căzut în gol 8 metri, după ce cablul de tractare s-a rupt

Din informațiile pe care le-am obținut de la salvamontiștii la fața locului, cei doi muncitori făceau lucrări de mentenanță și se deplasau în telescaun când, la un moment dat, s-a rupt cablul de tractare. Muncitorii au căzut în gol de la aproximatix 7-8 metri. 

Vezi și

Cei doi bărbați au suferit mai multe fracturi și urmează să fie transportați la spitalul din Petroșani pentru a primi îngrijiri de specialitate. Polițiștii din Hunedoara au transmis că au deschis un dosar penal și fac cercetări să stabilească exact ce s-a întâmplat. 

De asemenea, o anchetă va fi deschisă și de inspectorii de muncă, cei doi bărbați fiind în timpul programului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Evenimente » Doi muncitori care făceau revizia la telescaunul Parâng au căzut în gol 8 metri. Au supraviețuit miraculos, după ce cablul de tractare s-a rupt