Antena Meniu Search
x

Video Doi pietoni, spulberaţi de o autoutilitară în timp ce traversau DN 1C, în Cluj. Şoferul, testat pentru consumul de droguri

Doi pietoni, care traversau pe trecerea de pietoni semnalizată şoseaua, au murit după ce au fost spulberaţi de o autoutilitară pe DN 1C Cluj-Napoca - Dej, județul Cluj.

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 08:44

Vezi și

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1C Cluj-Napoca - Dej, în zona localității Jucu, județul Cluj, o autoutilitară a acroșat doi pietoni care traversau strada.

Din cercetări a reieșit că un ansamblu de vehicule (autoturism și semiremorcă), condus în direcția municipiului Gherla de un bărbat de 31 de ani, din Suceava, a surprins și accidentat doi pietoni, bărbați de 46 și 48 de ani, ambii din comuna Bonțida, județul Cluj, care traversau strada pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător, potrivit IPJ Cluj.

Şoferul, transferat la spital pentru analize

În urma impactului, ambii pietoni au murit, deşi salvatorii au încercat resuscitarea unuia dintre ei. Traficul rutier este oprit pe o bandă a sensului către Dej, circulându-se alternativ, prin dirijare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Şoferul a fost transferat la un spital, pentru stabilirea existenţei sau inexistenţei subsţantelor interzise în organism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doi pietoni, spulberaţi de o autoutilitară în timp ce traversau DN 1C, în Cluj. Şoferul, testat pentru consumul de droguri