Antena Meniu Search
x

Video Doi români au mâncat slănină cu ceapă pe o plajă din Dubai: "Dacă ne prind ăştia, ne bagă în puşcărie. Noi mâncăm şi în spatele nostru e Burj al-Arab"

Imaginile momentului sunt oferite de un cuplu de români din Ardeal. Cei doi au plecat în vacanţa de vis mult dorită, în Dubai, dar spre finalul acestuia li s-a făcut dor de România. Aşa că au întins o veritabilă masă tradiţională românească, direct pe plajă.

de Redactia Observator

la 04.07.2024 , 15:47

Bărbatul povesteşte, în timp ce pregăteşte masa, că după a cheltuit toţi banii prin mall-urile din Dubai, a apelat la "rezervele" aduse de acasă. "Un român adevărat îşi pune un pic de slănină, un miez de ceapă, un borcan de cârnaţi în unsoare şi tot aşa". Toată masa a fost "stropită" cu un pic de palincă. După ce a pregătit totul, tânărul îşi invită soţia la masă.

Clipul s-a viralizat rapid

Dându-şi seama de bizarul situaţiei, românul nostru a trecut la glume. "Dacă ne prind ăştia, ne bagă în puşcărie. Noi mâncăm şi în spatele nostru e Burj al-Arab". Aşa cum era de aşteptat, clipul celor doi a strâns mii de vizualizări şi de comentarii pe reţelele de socializare. "Perfect...foarte bine faceți. Și eu o să fac la fel. Sunt născut în Ardeal, locuiesc în Germania" sau "Pita aia tradițională face toți banii! Ca Sushi cu caltaboş", sunt doar câteva dintre comentarii.

Vezi și

Bineînţeles, au fost şi oameni care n-au fost de acord cu gestul celor doi. Bărbatul din clip le-a răspuns cu un comentariu scurt: "Vă salut cu respect pe toți care sunteți de acord și vă mulțumesc pentru gândurile bune, iar răutăcioșii să rabde foame".

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 35 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că vor scădea cu mult ratele, după micşorarea dobânzii-cheie?
Observator » Evenimente » Doi români au mâncat slănină cu ceapă pe o plajă din Dubai: "Dacă ne prind ăştia, ne bagă în puşcărie. Noi mâncăm şi în spatele nostru e Burj al-Arab"