Antena Meniu Search
x

Doi tineri, de 21 şi 16 ani, au murit arşi de vii, după ce o maşină a intrat într-un camion. Şoferul este în stare de şoc

Două vehicule s-au ciocnit, marţi, pe DN 24, în judeţul Galaţi, şi apoi au luat foc. Doi tineri, de 21 şi 16 de ani, au murit carbonizaţi.

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 14:14

Vezi și

Pompierii din Galaţi au intervenit, marţi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două autovehicule, implicare într-un accident rutier.

Conform ISU Galati, accidentul a avut loc în localitatea Berheci, pe DN24. Un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit, ulterior ambele autovehicule fiind cuprinse de incendiu.

ISU Galaţi anunţă că doi tineri - de 21 si 16 de ani  - au fost găsiţi carbonizati. ”Şoferul TIR-ului a fost transportat la spital în stare de şoc”, a transmis sursa citată. 

Ce spune Poliţia

”În data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DE 581 – DN 24, în localitatea Gara Berheci.

Din primele cercetări, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au stabilit că un autoturism care se deplasa din direcţia Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, ar fi acroşat un parapet şi apoi ar fi intrat pe contrasens, intrând in coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus”, a transmis IPJ Galaţi.  Poliţiştii precizează că în acest moment, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Doi tineri, de 21 şi 16 ani, au murit arşi de vii, după ce o maşină a intrat într-un camion. Şoferul este în stare de şoc