Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri, soț și soție, uciși de tren în Galați. Mașina lor a fost spulberată la o trecere de cale ferată din Şendreni

Tragedie în această dimineață, în comuna Şendreni, satul Serbeştii Vechi, județul, după ce o mașină a fost spulberată de tren, la o trecere la nivel de cale ferată. În urma accidentului, doi tineri, soți și soție, au murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.01.2022, 10:58

Vezi și

Două persoane, soţ şi soţie, au murit marţi dimineaţă după ce maşina în care se aflau a fost lovită trenul 7568 Galaţi - Mărăşeşti, la o trecere de cale ferată semnalizată. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, accidentul s-a produs în comuna Şendreni, satul Serbeştii Vechi. 

Soți și soție, uciși de tren la Şendreni

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere, descarcerare și echipaje SMURD. 

Din păcate, pentru femeia de 40 de ani și soțul ei în vârstă de 41 de ani, nu s-a mai putut face nimic.

Pe acelaşi subiect

"În această dimineață, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați a fost sesizat despre producerea unui accident feroviar în zona localității Șerbeștii Vechi, la o trecere la nivel cu calea ferată. Un autoturism a fost surprins și lovit de trenul Galați - Mărășești. În urma accidentului, au rezultat două victime cu vârste de 41 și, respectiv, 41 de ani, soț și soție.

Pentru descarcerarea acestora au acționat echipajul de descracerare grea, o autospecială de stingere cu modul de descracerare și modulul SMURD de terapie intensivă din cadrul ISU Galați. Victimele accidentului prezentau leziuni incompatibile cu viața, medicii SMURD constabtând decesul", au transmis reprezentanții ISU Galați.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporteru Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doi tineri, soț și soție, uciși de tren în Galați. Mașina lor a fost spulberată la o trecere de cale ferată din Şendreni