Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ | Cum s-a produs accidentul în care doi fraţi adolescenţi şi-au pierdut viaţa. O întreagă comunitate în lacrimi. "Tragedie mare!"

O clipă de neatenţie a dus la o tragedie în Bistriţa-Năsăud, aseară. Doi fraţi, de 13 şi 15 ani, şi-au pierdut viaţa după ce unchiul lor a trecut cu maşina peste o cale ferată fără să se asigure şi au fost loviţi de tren. Adolescenţii au murit chiar sub ochii tatălui lor, şi el pasager în autoturism. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 19:27

Vezi și

Cei doi fraţi au fost împreună cu tatăl şi unchiul lor la Suceava, să cumpere doi câini pentru stâna lor. Din păcate, drumul de întoarcere avea să fie şi ultimul pentru cei doi tineri. Mai aveau 40 de kilometri până să ajungă acasă, în satul Tușinu, din judeţul Mureş. Drumul i-a dus prin Miceștii de Câmpie, unde la trecerea peste calea ferată, maşina în care se aflau a fost izbită de tren şi aruncată într-o vale.  

Poliţist: Conducătorul auto a declarat că nu a reuşit să observe indicatorul de oprire la calea ferată, fapt pentru care nu a oprit, efectiv, la calea ferată şi a fost surprins şi accidentat de tren.

Tragedia care a îndoliat o familie

Autorităţile au declanşat imediat planul roşu de intervenţie. Tatăl şi unchiul au scăpat cu răni uşoare şi au fost transportaţi la spitalul din Târgu-Mureş. Cei doi fraţi însă nu au avut nicio şansă. Acum, copiii sunt plânşi de întreaga comunitate.

Pe acelaşi subiect

Margareta, mătuşa: Erau nişte copii deosebiţi. Nu o să putem trece peste asta. 

Ana Diana Pintecan, directoarea şcolii: Am ieşit în curtea şcolii, am ţinut un moment de reculegere şi împreună, toată şcoala, au rostit o rugăciune pentru aceşti copilaşi, pentru aceşti îngeri. 

Reporter: Tragedie mare!

Vecin: Foarte mare

Reporter: Şi copiii cum erau? Erau copii cuminţi?

Vecin: Nu se mai nasc, muncitori, vai, cu oile....

Trupurile neînsufleţite ale celor doi băieţi vor fi depuse la capela din sat, unde oamenii îşi vor putea lua rămas bun. În urma lor rămân părinţii îndureraţi, care mai au acum doar o fată.

Vecin: Foarte groaznic, foarte greu, e foarte greu să îţi vezi doi copii morţi. 

Localnicii se plâng că trecerea nu este semnalizată corespunzător şi garniturile se văd foarte târziu din cauza amplasării acesteia.

Alex Prunean, reporter Observator: La locul accidentului, trecerea la nivel cu calea ferată este semnalizată doar cu Crucea Sfântului Andrei şi un indicator de stop. Ambele sunt făcute din tabla normală, ruginită în unele locuri şi fără elemente reflectorizante. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ | Cum s-a produs accidentul în care doi fraţi adolescenţi şi-au pierdut viaţa. O întreagă comunitate în lacrimi. "Tragedie mare!"