Antena Meniu Search
x

Doi tineri soți, răniți grav pe o șosea din Botoșani. Mașina în care se aflau s-a răsturnat din cauza zăpezii

Două persoane, în vârstă de 28 şi, respectiv, 24 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs, luni, pe raza localităţii Huţani, potrivit ISU Botoșani. Maşina s-a răsturnat din cauză că șoseaua era acoperită cu zăpadă.

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 12:19

Doi tineri soți, răniți grav pe o șosea din Botoșani. Mașina în care se aflau s-a răsturnat din cauza zăpezii
Doi tineri soți, răniți grav pe o șosea din Botoșani. Mașina în care se aflau s-a răsturnat din cauza zăpezii - Shutterstock

Potrivit acestora, în accident a fost implicat un singur autovehicul în care se aflau o femeie şi un bărbat, soţ şi soţie. Maşina s-a răsturnat pe fondul drumului acoperit cu zăpadă.

Mașina a ieșit în afara carosabilului

"La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu o autospecială de stingere şi accesorii de descarcerare, ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD, dar şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Aceştia au constatat că autovehiculul era ieşit în afara părţii carosabile, iar cele două persoane erau scoase din interior", au precizat oficialii ISU, potrivit Agerpres.

Victimele erau conştiente şi au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doi tineri soți, răniți grav pe o șosea din Botoșani. Mașina în care se aflau s-a răsturnat din cauza zăpezii