Antena Meniu Search
x

Doi vecini au murit electrocutaţi, după ce s-au urcat pe o scară metalică să repare un boiler, în Bihor

Doi bărbaţi dintr-o localitate bihoreană s-au electrocutat pe scara metalică pe care se suiseră să repare un boiler. Amândoi au murit.

de Redactia Observator

la 25.08.2022, 16:49

Ambulanţă
Doi vecini au murit electrocutaţi, după ce s-au urcat pe o scară metalică să repare un boiler, în Bihor - Shutterstock

Miercuri seară, polițiștii din Săcueni, județul Bihor, au fost sesizați că o femeie de 42 de ani, din localitatea Olosig, l-a găsit inconștient pe soțul său, un bărbat de 45 de ani, pe o scară metalică, rezemată de vie, în curtea locuinței, pe care urcase să facă reparații la instalația folosită pentru încălzirea apei din locuință, informează Poliția Bihor, potrivit agerpres.ro.

Cei doi bărbaţi, declaraţi morţi la faţa locului

În ajutorul bărbatului de 45 de ani a sărit un alt bărbat, de 60 de ani, vecin al familiei, care a urcat pe scară la rândul său, încercând să îl coboare de acolo, însă, în momentul în care l-a atins, a rămas, de asemenea, inconștient. Ulterior, vecinii acestora au decuplat instalația electrică a locuinței și au coborât cele două victime de pe scară. În ciuda intervenției echipajelor medicale și a îngrijirilor acordate, cele două victime au murit la fața locului.

Din investigațiile efectuate de polițiști, nu există suspiciuni ca bărbații să fi fost victime ale vreunei infracțiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Doi vecini au murit electrocutaţi, după ce s-au urcat pe o scară metalică să repare un boiler, în Bihor