Antena Meniu Search
x

Dorin Cocoş este LIBER! Fostul soț al Elenei Udrea a fost eliberat după fix un an de la decizia de condamnare

Astăzi, magistrații de la Tribunalul Ilfov au decis eliberarea lui Dorin Cocoș.

În octombrie anul trecut, fostul soţ al Elenei Udrea a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare în dosarul "Microsoft", după ce a primit o mită de nouă milioane de euro. Astăzi, magistrații de la Tribunalul Ilfov au decis eliberarea lui Dorin Cocoș.

Cocoş a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare în dosarul „Microsoft”, după ce a primit o mită de nouă milioane de euro de la Claudiu Florică pentru ca firmele acestuia să deruleze contracte de licenţiere Microsoft cu Ministerul Comunicaţiilor.

Pe 3 octombrie 2016, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv pe Dorin Cocoș la 2 ani și 4 luni.

În același dosar au mai fost condamnați fostul ministru Gabriel Sandu — 3 ani, fostul primar Gheorghe Ștefan — 6 ani, omul de afaceri Nicolae Dumitru — 2 ani și 4 luni.

Judecătorii au decis atunci și confiscarea unor importante sume de bani de la cei patru condamnați: 9 milioane de euro de la Dorin Cocoș, 2 milioane euro și 1 milion de dolari de la Nicolae Dumitru, 4 milioane euro de la Gheorghe Ștefan și 2,1 milioane euro de la Gabriel Sandu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Dorin Cocoş este LIBER! Fostul soț al Elenei Udrea a fost eliberat după fix un an de la decizia de condamnare