Antena Meniu Search
x

Dosar penal în cazul şoferului cu BMW împins de un tramvai, în Bucureşti

Răsturnare de situaţie în cazul şoferului cu BMW care a fost împins de un vatman de pe şinele de tramvai, într-o intersecţie din Bucureşti.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 06.01.2020, 13:07

Vezi și

Răsturnare de situaţie în cazul şoferului cu BMW care a fost împins de un vatman de pe şinele de tramvai, într-o intersecţie din Bucureşti.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că au deschis un dosar penal 'in rem' pentru distrugere, iar în cazul în care şoferul cu BMW va depune o plângere, vatmanul va fi cercetat penal.

"În urma analizării tuturor imaginilor apărute în spaţiul public, cu privire la incidentul în care au fost implicate un autoturism şi un tramvai, în data de 3 ianuarie, astăzi, la ora 08.30, poliţiştii Biroului Accidente Uşoare din cadrul Brigăzii Rutiere, conform legislaţiei în vigoare, s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere şi au întocmit un dosar penal. Facem precizarea că în această cauză acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate", se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Iniţial, şoferul cu BMW a fost lăsat fără permis pentru 30 de zile şi amendat cu 2.230 de lei pentru că nu a lăsat calea liberă tramvaiului, iar după accident nu s-a prezentat în termen de 24 de ore la Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cod QR pe alimentele româneşti. Sunteți de acord cu etichetele "inteligente"?
Observator » Evenimente » Dosar penal în cazul şoferului cu BMW împins de un tramvai, în Bucureşti