Antena Meniu Search
x

Dosar pentru 'Mama Cătuşelor'. Coduţa Kovesi va fi cercetată de Inspecţia Judiciară pentru PRESIUNILE făcute asupra unui procuror!

Şefa DNA, Codruţa Kovesi, va fi cercetată de Inspecţia Judiciară pentru presiunile făcute asupra unui procuror.

Coduţa Kovesi va fi cercetată de Inspecţia Judiciară pentru PRESIUNILE făcute asupra unui procuror

Şefa DNA, Codruţa Kovesi, va fi cercetată de Inspecţia Judiciară pentru presiunile făcute asupra unui procuror.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a votat, în şedinţa de astăzi, pentru sesizarea Inspecţiei Judiciare în vederea anchetării posibilelor presiuni pe care Laura Coduţa Kovesi le-a făcut asupra procurorilor din Inspecţia Judiciară în timpul controlului de la DNA.

Potrivit luju.ro, prin acest vot, CSM a admis sesizarea formulată de Asociaţia Magistraţilor din România şi Uniunea Judecătorilor din România, urmând ca la Inspecţia Judiciară să fie deschis un dosar disciplinar pentru anchetarea dezvăluirilor făcute de procurorul inspector Mihaela Focica.

Decizia a fost luată după ce procurorul Mihaela Focica s-a plâns inspectorului-şef adjunct al Inspecţiei Judiciare, procurorul Gheorghe Stan, că i-au tremurat genunchii în faţa lui Kovesi în timpul controlului de la DNA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Dosar pentru 'Mama Cătuşelor'. Coduţa Kovesi va fi cercetată de Inspecţia Judiciară pentru PRESIUNILE făcute asupra unui procuror!