Antena Meniu Search
x

Video Două alerte cu bombă, în mai puţin de trei ore, într-o piaţă din Vaslui. Clienţii şi comercianţii au fost evacuaţi

Poliţiştii din Vaslui au fost alertaţi, vineri dimineaţa, prin email, că într-o piaţă din oraş ar fi fost amplasată o bombă. La mai puţin de trei ore de la prima alertă, un nou mesaj anunţa că o altă bombă a fost amplasată în aceeaşi piaţă.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 27.05.2022, 11:50

Vezi și

O echipă de poliţişti şi pirotehnişti au mers la faţa locului pentru a efectua verificări. Magazinele din interiorul pieţei au fost închise, iar comercianţii şi clienţii au fost evacuaţi. Oamenii legii au decis, de asemenea să închidă circulaţia pe strada unde se află respectiva piaţă. 

După ce verificările au fost efectuate şi s-a constatat că alerta a fost una falsă, pe adresa de email a Poliţiei a sosit un alt mesaj care anunţă o nouă ameninţare cu bomba. Poliţiştii şi pirotehniştii se deplasează din nou la respectiva piaţă, pentru verificări.  În continuare piața rămâne blocată, iar toți cei zonă a fost evacuați și ținuți la distanță de  perimetrul în care se presupune că ar fi risc de explozie. 

„Azi, 27.05.2022, la ora 08.15 s-a primit o sesizare de la Poliția Locală Vaslui, cu privire la faptul că, la ora 07.59, au primit un e-mail referitor la plasarea în municipiul Vaslui, în Piata Traian, a unui dispozitiv exploziv. Se fac verificări pentru clarificarea situației”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Două alerte cu bombă, în mai puţin de trei ore, într-o piaţă din Vaslui. Clienţii şi comercianţii au fost evacuaţi