Antena Meniu Search
x

Două fetiţe de 6 şi 7 ani din Gorj, luate cu roaba de un bărbat care ar fi încercat să le violeze. Tânărul le-a ademenit pe copile cu dulciuri

Un tânăr de 27 de ani din oraşul gorjean Novaci a fost arestat, după ce ar fi încercat să violeze două fetiţe de 6, respectiv 7 ani.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.10.2021, 11:49

Bărbatul le-a ademenit pe cele două fetiţe cu dulciuri
Bărbatul le-a ademenit pe cele două fetiţe cu dulciuri - Shutterstock - foto ilustrativ

Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 27 de ani le-ar fi ademenit pe cele două copile, oferindu-le dulciuri, apoi le-a dus cu o roabă într-o casă, unde le-ar fi dezbrăcat şi ulterior ar fi încercat să le violeze. Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal, fiind acuzat de tentativă de viol.

"La data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj a unui tânăr, de 27 de ani, din Novaci, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, față de două minore.

La data de 20 octombrie a.c., tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propunere de arest preventiv. În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de tentativă la viol", au declarat poliţiştii într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Două fetiţe de 6 şi 7 ani din Gorj, luate cu roaba de un bărbat care ar fi încercat să le violeze. Tânărul le-a ademenit pe copile cu dulciuri