Antena Meniu Search
x

Video Drogaţi, cu bolizi de lux şi puşi pe glume cu poliţiştii. Explicaţiile halucinante date de şoferi, pe Autostrada A2. Drogurile de lângă icoană, "tămâie" şi "mentosane"

Lungul drum spre casă, după vacanţa de pe litoral, s-a împotmolit astăzi pentru unii şoferi pe Autostrada Soarelui. Poliţiştii au făcut filtre toată ziua. "Vedete" nedorite au ajuns un turist israelian, care conducea drogat o maşină de lux, şi un tânăr care se întorcea de la Mamaia şi a ieşit pozitiv la patru substanţe interzise.

de Denisa Dicu

la 06.05.2024, 19:22

Vezi și

Verdictul care aduce dosar penal l-a primit şoferul unui Lamborghini, un cetăţean israelian, care conducea drogat cu cocaină. Poliţiştii l-au percheziţionat pe el şi pe prietenul lui din cap până în picioare. Deloc conştienţi că au încălcat legea, cei doi s-au amuzat teribil în timpul controlului.

Cu drogurile lângă icoană: "Sunt mentosane!"

Poliţiştii au tras pe dreapta şi un tânăr care petrecuse Paştele la Mamaia şi avea în sânge un cocktail cu patru tipuri de narcotice: "Avem pozitiv la cocaină, benzodiazepine, metamfetamină şi ketamină"

Agenţii au găsit la percheziţii un plic cu o substanţă suspectă, lângă o icoană. Tânărul le-a explicat că este tămâie, dar poliţiştii au trimis praful la analize. La fel, şi nişte pastile. "Sunt mentosane!", le-a explicat el.

Pe acelaşi subiect

"Peste 1.400 de poliţişti rutieri au fost în această perioadă pe cele mai importante drumuri din ţară pentru a-i depista pe cei care încalcă regulile de circulaţie sau care se urcă la volan sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise", transmite Denisa Dicu, reporter Observator.

Agenţii au avut de furcă şi cu traficul. Pe DN1, maşinile turiştilor care se întorceau din zona Braşov - Valea Prahovei au format coloane lungi încă de la prânz. Şoferii au făcut haz de necaz şi au tras învăţăminte pentru data viitoare. "Să ia trenul, 50 de lei, cel mai repede ajung. În două ore. Mai bei şi un şpriţ pe drum. Aia e", spune un şofer.

"Ruta alternativă DN1 A, prin localităţile Săcele, Cheia şi Vălenii de Munte, aceasta este recomandarea făcute de poliţiştii rutieri instalaţi în dispozitivul de la ieşire din Braşov, pentur evitare aglomeraţiei de pe Valea Prahovei", spune Claudiu Loghin, reporter Observator.

Şi cei care au fost plecaţi de Paşte în Bulgaria au avut drumuri grele. Spre seară, la Ruse, era foarte aglomerat. Sute de maşini aşteptau la coadă controlul documentelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Drogaţi, cu bolizi de lux şi puşi pe glume cu poliţiştii. Explicaţiile halucinante date de şoferi, pe Autostrada A2. Drogurile de lângă icoană, "tămâie" şi "mentosane"