Antena Meniu Search
x

Video "Mai contează, cocaină, făină. E una şi aceeaşi". Tinerii veniţi pe litoral au dus distracţia la extreme. 100 de persoane au fost descoperite cu droguri

Puşi pe distracţie, unii dintre turiştii care petrec zilele acestea pe litoral au fost luaţi de val! Peste 100 de petrecăreţi au fost prinşi cu droguri. Un tânăr de 20 de ani, aflat cel mai probabil sub influenţa substanţelor interzise, a vandalizat chiar un autobuz în Constanţa şi a fost dus de poliţişti la spital, după ce s-a rănit la cap.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 05.05.2024, 19:25

Vezi și

Tânăr drogat: Aoleu, viaţa asta, dacă nu-mi tai capul, Doamne!

Tânărul din imagini călătorea în această dimineaţă cu autobuzul, când, din senin, a devenit violent, spun martorii. A început să lovească scaunele şi geamurile până s-a rănit la cap. Când şoferul l-a dat jos din mijlocul de transport, a făcut o nouă criză şi a rupt ştergătoarele. În staţie au ajuns imediat poliţiştii, care l-au încătuşat şi l-au dus apoi la spital. Anchetatorii vor afla ce substanţe a consumat sau dacă era în sevraj.   

Tânăr drogat: Doamne! Doamne! Taie-mi viaţa, Doamne!

Cel mai probabil, tânărul petrecuse toată noaptea pe litoral. Distracţia de la festivalurile de muzică s-a întins până în zori şi unii participanţi au consumat substanţe interzise. 

Pe acelaşi subiect

Au dus distracţia la extreme

Cristina Niţă - reporter Observator: Anul asta festivalul a stat poate mai mult ca niciodată sub semnul pazei. Petrecareţii au fost păziţi şi controlaţi în permanenţă, s-au depistat peste 100 de persoane cu droguri şi s-au deschis zeci de dosare penale.

Inclusiv unii străini veniţi la distracţie în România au fost prinşi încălcând legea.

Tineri: -Ce, dumneavoastră n-aţi consumat niciodată făină?

- N-am consumat. Îmi pare rău.

- Mai contează, cocaină, făină. E una şi aceeaşi. Am băut câteva beri. Vreo 2,3,4,5 beri şi din cauza asta sunt aşa.

Ioan Borzea - organizator: Echipa de pază si-a facut datoria pe deplin. Au fost controlaţi mii de oameni, dar doar până în 1% au fost depistaţi cu droguri la intrare. Ei trebuie să respecte legea, chiar daca sunt străini. 5 zile nu mori, ca să poţi să te bucuri de muzică.

De altfel, pentru cei mai mulţi tineri muzica a fost suficientă să se distreze la maximum. 

Tineri: - România e cea mai buna din lume. Romania e foarte frumoasă. Muzica e pasională. România e fierbinte!

 - Un festival foarte bun, foarte bun. Frumos, mi-a plăcut mult.

Anul acesta, doar 50.000 de oameni au petrecut de 1 Mai şi Paşte în staţiunile româneşti de la Marea Neagră, jumătate faţă de 2023. Distracţia continuă până mâine seară, când vacanţa multora va ajunge la final. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » "Mai contează, cocaină, făină. E una şi aceeaşi". Tinerii veniţi pe litoral au dus distracţia la extreme. 100 de persoane au fost descoperite cu droguri