Antena Meniu Search
x

Warren Buffett pune "la saltea" un munte de bani cash, semn că urmează o nouă furtună financiară: a strâns aproape 200 mld. de dolari

Warren Buffet a început să pună deoparte un munte de bani, aproape 200 miliarde de dolari cash, iar economiştii spun că asta ar putea prevesti probleme pentru economie, scrie Business Insider, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 19.05.2024 , 10:39

Warren Buffett
Warren Buffett - Profimedia

Legendarul Warren Buffett deja şi-a pus deoparte aproape 200 de mld. de dolari, semn că ar putea urma o nouă furtună financiară.

Rezerva de cash a lui Warren Buffett a ajuns la un nivel record

"Buffet a trecut deja în revistă companiile listate în SUA şi nu au mai rămas prea multe de cumpărat care să-i trezească apetitul. Decizia sa ar trebui să-i pună în gardă pe investitori", a declarat Steven Hanke, profesor de economie aplicată la Universitatea Johns Hopkins.

Articolul continuă după reclamă

Warren Buffett a redus participaţia Berkshire Hathaway la Apple în ultimul trimestru, ceea ce a alimentat o creştere de 21 de miliarde de dolari a grămezii sale de cash. Rezerva de cash a ajuns la un nivel record de 189 de miliarde de dolari. El a prezis că suma va depăşi 200 de miliarde de dolari până în iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei
Vi s-a părut exagerată reacţia publicului la momentul Babasha de la concertul Coldplay?
Observator » Stiri economice » Warren Buffett pune "la saltea" un munte de bani cash, semn că urmează o nouă furtună financiară: a strâns aproape 200 mld. de dolari