Antena Meniu Search
x

Droguri găsite de polițiști după un accident în Brașov

Un accident rutier banal le-a adus poliţiştilor din Braşov o captură de droguri. Totul s-a întâmplat după ce o maşină în care se aflau doi tineri, a ieşit de pe şosea şi a lovit un stâlp.

de Redactia Observator

la 15.04.2019, 16:30

Vezi și

Un accident rutier banal le-a adus poliţiştilor din Braşov o captură de droguri. Totul s-a întâmplat după ce o maşină în care se aflau doi tineri, a ieşit de pe şosea şi a lovit un stâlp. Agenţii au găsit împrăştiate în maşină mai multe pachete suspecte, care, potrivit primelor date ale anchetei, ar conţine droguri.

Şoseaua era liberă, când, din cauza vitezei, şoferul de 20 de ani a pierdut controlul volanului. Într-o curbă la stânga, tânărul a intrat cu maşina într-un stâlp. Imediat la locul accidentului au venit două echipaje medicale, pompierii şi poliţiştii. Pasagera din dreapta, o adolescentă de 17 ani, a fost dusă la spital. 

În urma medicilor, la locul accidentului, au rămas poliţiştii pentru cercetări. În autoturism, au descoperit mai multe pacheţele şi tablete de stupefiante.

Anchetatorii iau în calcul şi varianta ca şoferul să fi fost sub influenţa drogurilor când a provocat accidentul. Tânărul a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Droguri găsite de polițiști după un accident în Brașov