Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Drum abia reabilitat, "vizitat" de hoţi. Au spart cimentul ca să fure stâlpii de metal şi au aruncat semnele de circulaţie

Stâlpii metalici care susţineau semnele de circulaţie amplasate pe un drum judeţean din Botoşani au fost furaţi, la scurt timp după ce tronsonul care fusese afectat de o alunecare de teren a fost reabilitat. Pe marginea drumului au mai fost găsite, aruncate, doar semnele rutiere. Oficialii Consiliului Judeţean Botoşani au depus o reclamaţie la Poliţie.

de Redactia Observator

la 28.10.2022 , 13:36

Drum abia reabilitat, "vizitat" de hoţi
Drum abia reabilitat, "vizitat" de hoţi - News.ro

Potrivit datelor furnizate de vineri de Consiliul Judeţean Botoşani, în cursul zilei de joi au fost distruse semnele de circulaţie amplasate pe drumul judeţean 296 între localităţile Roma şi Nicşeni. Persoane neidentificate au spart cimentul în care au fost prinse semnele de circulaţie, pentru a fura stâlpii metalici.

Hoţii au furat stâlpii metalici pe care erau montate semnele de circulaţie

„Ne dorim drumuri bune şi sigure, iar atunci când le avem, din păcate, apar persoane care le distrug. Pe lângă transportatorii care, de multe ori, nu respectă limitele de tonaj, afectând calea de rulare, persoane rău intenţionate au furat stâlpii metalici pe care erau montate indicatoarele rutiere de pe sectorul de drum proaspăt modernizat”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Dorin Birta, potrivit news.ro.

Articolul continuă după reclamă

Conform oficialilor CJ Botoşani, drumul judeţean fusese recent reabilitat de către Compania Naţională de Investiţii şi Consiliul Judeţean Botoşani, în cadrul unui proiect care a costat cinci milioane de euro şi care a fost implementat după ce tronsonul fusese afectat de o alunecare de teren. 

Consiliul Judeţean Botoşani a depus sesizare la Poliţie în urma dispariţiei stâlpilor şi a dispus refacerea acestora.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Drum abia reabilitat, "vizitat" de hoţi. Au spart cimentul ca să fure stâlpii de metal şi au aruncat semnele de circulaţie