Antena Meniu Search
x

Video "Dumnezeu l-a salvat şi l-a omorât un boschetar". Tatăl lui Sebastian, răpus de durere după ce fiul lui a fost înjunghiat mortal când îşi apăra prietenul

O petrecere de majorat s-a transformat într-o tragedie. Un tânăr a fost înjunghiat de opt ori, iar prietenul său, care sărise să-i despartă pe bătăuşi, a fost ucis cu o lovitură de cuţit în inimă. Avea 20 de ani şi învinsese cancerul, cu şapte ani în urmă. Suspectul a fost reţinut de poliţie, dar susţine că nu el a comis fapta şi că a fost identificat greşit. 

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 19:12

Vezi și

Sebastian a ajuns la petrecerea din Ciurea, care s-a transformat într-un masacru, chiar la finalul distracţiei. În miez de noapte, a auzit că un prieten este atacat de alţi tineri. 

Fratele lui Sebastian: S-a dus să vadă ce e acolo şi atunci s-a întâmplat. 10 minute.

Culiţă Butnariu, tatăl lui Sebastian: Sebi al meu s-a dus să îi aplaneze, aşa am înţeles.

Evenimenul a început paşnic, scandalul a izbucnit din senin

Pe acelaşi subiect

În jur de 30 de tineri au participat la petrecerea de majorat. O parte dintre ei erau din comuna Ciurea, ceilalţi veniseră din Iaşi. Evenimenul a început paşnic, dar din senin a izbucnit un scandal între cele două tabere.

Participant: Era petrecere, n-avea nicio treabă la început. Şi după, la final, când să plece toţi, atunci s-a uitat un băiat urât pe alt băiat şi s-a luat, s-a dus la el şi l-a luat tare.

Familia tânărului, devastată: Sebastian a avut cancer la 14 ani şi se vindecase miraculos

Martorii spun că în încăierare s-au băgat şapte persoane, iar cei veniţi din oraş au scos cuţitele. Înainte ca Sebastian să intervină, prietenul său fusese înjunghiat de opt ori. Este acum internat în spital în stare gravă. Sebastian însă a primit o lovitură de cuţit în inimă, astfel că pentru el nu s-a mai putut face nimic. Familia tânărului de 20 de ani este devastată. Sebastian a avut cancer la 14 ani şi se vindecase miraculos.

Culiţă Butnariu, tatăl lui Sebastian: După aceea au venit doctorii şi au zis că e mort pe masa de operaţie. Şi după aia au anunţat că e o eroare, copilul şi-a revenit. Dumnezeu l-a salvat. L-a salvat şi l-a omorât un boschetar. 

Un tânăr de 22 de ani a fost indicat drept cel care a mânuit cuţitul. Avocata susţine că e nevinovat

Poliţiştii au reţinut deja un suspect în acest caz. Tânărul de 22 de ani a fost indicat drept cel care a mânuit cuţitul de mai mulţi martori la petrecere. Însă arma crimei nu a fost găsită. Avocata familiei susţine că individul e nevinovat.

Camelia Haler, avocat: Clientul meu niciodată nu a purtat armă albă. La această petrecere nici pomeneală să aibă nevoie să se gândească să se înarmeze cu astfel de obiecte.

Şi familia suspectului, care a participat la petrecere, spune că el ar fi fost cel agresat. Tânărul a fost reţinut pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Dumnezeu l-a salvat şi l-a omorât un boschetar". Tatăl lui Sebastian, răpus de durere după ce fiul lui a fost înjunghiat mortal când îşi apăra prietenul