Antena Meniu Search
x

Autorul crimei de la Iaşi a fost reţinut. Tânărul de 22 de ani l-a înjunghiat cu sânge rece pe Sebastian şi a băgat alţi doi băieţi în spital

Tânărul care a comis oribila crimă din Iaşi noaptea trecută a fost reţinut de poliţişti. Sebastian, un băiat de doar 20 de ani, şi-a pierdut viaţa după ce a fost înjunghiat cu sânge rece într-o altercaţie izbucnită la o petrecere de majorat. Alţi doi tineri au ajuns la spital cu răni grave. 

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 16:59

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au informat că autorul omorului a fost identificat şi reţinut de către poliţişti, urmând a fi înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cum s-a produs crima oribilă de la majorat

"La data de 17.09.2023, ora 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul ca în seara precedentă a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetatuii, com. Curea, jud. Iaşi, în timpul căreia a izbucnit o altercaţie între tinerii prezenţi, iar unul dintre aceştia a fost lovit cu un cuţit şi a decedat. Din primele declaraţii ale martorilor s-a stabilit că inculpatul S. A. P. (22 de ani) l-a înjunghiat în zona abdominală pe tânărul B. I. S. (20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei. Inculpatul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. (1). C. Pen, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile", precizează comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

De asemenea, reprezentanţii UPU - SMURD de la spitalul judeţean Sf Spiridon din Iaşi au comunicat că tânărul decedat a fost înjunghiat, prin agresiune, la nivelul toracelui anterior stâng, lombar paravertebral stâng şi că deşi s-a încercat resuscitarea de către echipajul medical de intervenţie ajuns la faţa locului, a fost constatat decesul.

În ce stare sunt ceilalţi doi tineri răniţi

Ceilalţi doi tineri participanţi la petrecerea de majorat din Lunca Cetăţuii care au fost răniţi şi duşi la UPU-SMURD a spitalului judeţean sunt ambii în vârstă de 19 ani. Unul dintre ei avea plăgi înjunghiate la "hemitorace bazal posterior drept, lombar drept, hipocondrul şi flanc drept, flanc stâng", fiind internat pe secţia de Chirurgie după ce a fost tratat. Celălalt tânăr avea două plăgi înjunghiate artificial la nivelul stomacului şi braţului drept, fiind externat după consultul medical. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Autorul crimei de la Iaşi a fost reţinut. Tânărul de 22 de ani l-a înjunghiat cu sânge rece pe Sebastian şi a băgat alţi doi băieţi în spital