Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Drum lin, iubitul meu copil. Ai fost prea bun şi prea luminos pentru această lume". Lacrimi pentru Sebastian, tânărul de 20 de ani ucis la o petrecere de majorat

A învins o boală gravă pe când era copil, dar destinul s-a dovedit a fi tragic pentru Sebastian, tânărul de 20 de ani care a murit nevinovat la o petrecere de majorat.

de Monica Palade

la 17.09.2023, 12:38

A vrut să aplaneze un conflict şi a fost înjunghiat mortal chiar sub ochii prietenilor săi. În ciuda eforturilor medicilor sosiţi la faţa locului, pentru băiat nu s-a mai putut face nimic.

Conflictul ar fi pornit între mai mulţi tineri, după ce unii dintre ei ar fi fost nemulţumiţi de privirea mai lungă care li s-ar fi aruncat. A început bătaia, care s-a încheiat tragic cu o crimă şi cu rănirea gravă a unui alt tânăr de 19 ani. Imediat după faptă, agresorul poreclit „Casapu” a fugit, fiind prins de poliţişti la scurt timp.

Incidentul a avut loc la o petrecere de majorat, care avea loc în localitatea Ciurea şi unde ar fi participat în jur de 30 de persoane.

"Drum lin, iubitul meu copil”

Pe acelaşi subiect

Vestea morţii lui Sebastian i-a şocat pe apropiaţi. „Copilul meu mult iubit şi preţuit ai învins o boala cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat şi ai învins, azi în schimb Dumezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferaţi, a decis că eşti prea bun şi prea luminos pentru această lume nedreaptă care ţi-a luat viaţa prea devreme. Drum lin, iubitul meu copil”, a scris tatăl lui Sebastian pe pagina sa de Facebook.

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace ai fost cel mai puternic si vei ramane in inima si sufletul meu tot restul vietii mele nu voi uita de tine nici o data mi ai fost ca un frate tuu stiai cel mai bine ce e intre noi ce uniti si ce bine ne intelegeam eram ca fratii am crescut impreuna de mici copii am facut atatea si acum ma vezi de sus puternicul meu te iubesc si nu voi trece niciodata peste asta....sunt distrus!!!”

„Sufletul nostru! Numai e lângă noi! Nu mai avem cu cine rade! Nu mai avem cu cine sta pana dimineaŢă Ne-a distrus pe toți!Îngerul nostru bun sa te aibă dumnezeu in paza lui mereu și sa ne dai putere de sus tot timpul! Dumnezeu sa te odihnească cumnatul meu!”

„Condoliante Dumnezeu să l ierte și pe voi ca părinți să va dea Dumnezeu putere, pentru a depăși acest nefericit eveniment”. „Condoleanțe! Multă putere să treceți peste acest necaz!”, sunt doar câteva din mesaje

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Drum lin, iubitul meu copil. Ai fost prea bun şi prea luminos pentru această lume". Lacrimi pentru Sebastian, tânărul de 20 de ani ucis la o petrecere de majorat