Antena Meniu Search
x

Galerie foto Majorat însângerat la Iaşi: Un tânăr de 20 de ani a murit, după ce a fost înjunghiat în inimă şi în spate. Sebastian intervenise să aplaneze un conflict

O petrecere de majorat s-a transformat în tragedie după ce între invitaţi a izbucnit un conflict. Incidentul a avut loc la miezul nopţii în localitatea Ciurea, iar la eveniment participau în jur de 30 de persoane.

de Monica Palade

la 17.09.2023, 10:43

Se pare că scandalul a izbucnit între cei veniţi din Iaşi şi cei din comună. Sebastian, un tânăr de 20 de ani, care a intervenit să aplaneze conflictul, a fost înjunghiat mortal în inimă şi în spate. A murit pe loc. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el.

A vrut să aducă liniştea şi a căzut victimă

Un alt tânăr de 19 ani, de la care ar fi pornit cearta, se află în stare gravă la spital, cu opt lovituri de cuţit. „În UPU peste noapte fost TC, 19 ani din Zanea, plăgi înjunghiate (agresiune) hemitorace bazal posterior drept, lombar drept, hipocondrul şi flanc drept, flanc stâng, stabil hemodinamic, s-a internat pe Chirurgie I”, au declarat medicii.

Agresorul poreclit „Casapu” a fugit după atac, însă a fost prins de poliţişti la scurt timp după crimă. Acesta nu a acţionat singur având un complice.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Majorat însângerat la Iaşi: Un tânăr de 20 de ani a murit, după ce a fost înjunghiat în inimă şi în spate. Sebastian intervenise să aplaneze un conflict