Antena Meniu Search
x

După aproape patru ani, circulaţia rutieră se va desfăşura pe PATRU BENZI pe Centura Bucureşti!

Circulaţia rutieră se realizează pe patru benzi pe sectorul de 7,5 km al Centurii de Nord a Capitalei, cuprins între A1 şi DN 7, a anunţat, astăzi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Circulaţia rutieră se realizează pe patru benzi pe sectorul de 7,5 km al Centurii de Nord a Capitalei, cuprins între A1 şi DN 7, a anunţat, astăzi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un comunicat de presă.

Lucrările, în valoare de peste 100 de milioane de lei fără TVA, au început pe acest sector în luna mai a anului 2013, dar au stagnat o perioadă de timp, remarca Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

"Deşi începute încă din mai 2013, lucrările la sectorul de centură, cuprins între A1 şi DN7, au stagnat pentru o lungă perioadă de timp. Abia după nenumăratele vizite pe şantier, aceste lucrări au fost reluate în ritm accelerat", a transmis, Ministrul Transporturilor pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, pe cea mai mare parte a Centurii de Nord-Vest a Capitalei se circulă pe patru benzi, cu excepţia unei porţiuni de 400 de metri, în zona km 57, unde lucrările urmează să se încheie la jumătatea lunii octombrie.

Compania preconizează că aceste lucrări se vor încheia la sfârşitul anului 2019 şi astfel circulaţia pe întreaga Centură de Nord a Bucureştiului se va putea desfăşura pe patru benzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » După aproape patru ani, circulaţia rutieră se va desfăşura pe PATRU BENZI pe Centura Bucureşti!