Antena Meniu Search
x

Imagini revoltătoare la o grădiniță din Constanța! O fetiţă de doi ani a fost bruscată şi aruncată în pat de o educatoare

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o grădiniţă privată din Constanţa. O fetiţă de doi ani este bruscată şi aruncată în pat de o educatoare. Femeia chiar o imobilizează, pentru că refuză să se culce. Scenele dure au fost urmărite în direct chiar de mama fetiţei, pe sistemul online al grădiniţei. Părinţii au depus plângere la Poliţie.

Vezi și

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o grădiniţă privată din Constanţa. O fetiţă de doi ani este bruscată şi aruncată în pat de o educatoare. Femeia chiar o imobilizează, pentru că refuză să se culce. Scenele dure au fost urmărite în direct chiar de mama fetiţei, pe sistemul online al grădiniţei. Părinţii au depus plângere la Poliţie. Atenţie, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Scenele brutale au fost filmate la începutul orei de somn. Educatoarea şi-ar fi ieşit din fire pentru că o fetiţă de doi ani nu putea să adoarmă. Camerele video montate în încăperea grădiniţei private surprind momentul în care femeia o apucă de braţe pe copilă şi o trânteşte în pătuţ de mai multe ori. Cu doar câteva secunde după ce ridică pe sus un alt copil şi îl aruncă brutal.

Comportamentul violent al educatoarei a continuat. Pentru că fetiţa era agitată, femeia a imobilizat-o cu picioarele. În tot acest timp, a continuat să butoneze telefonul. Părinţii au urmărit scenele în direct, pe sistemul video al grădiniţei. Imediat au plecat să ceară explicaţii şi chiar au depus plângere la Poliţie.

Cazul aminteşte de Grădiniţa Groazei, tot din Constanţa, unde, în 2014, mai multe angajate au agresat în mod repetat copii cu vârste cuprinse în trei şi şase ani. Directoarea şi educatoarele care apar în filmările şocante au fost condamnate la închisoare cu suspendare şi obligate să plătească daune morale părinţilor, în valoare de 50 de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Imagini revoltătoare la o grădiniță din Constanța! O fetiţă de doi ani a fost bruscată şi aruncată în pat de o educatoare