Antena Meniu Search
x

Video Ei şi toamna sunt pe val. Vremea urâtă de afară a fost perfectă pentru kitesurfing: iubitorii de sporturi extreme şi-au dat întâlnire la malul mării

Bate vântul, marea e agitată ceea ce înseamnă că vremea e perfectă pentru iubitorii sporturilor pe valuri. Cei mai buni practicanţi de kitesurfing de la noi au făcut azi spectacol pe litoral. Ore întregi s-au întrecut în sărituri cât mai înalte şi acrobaţii care mai de care mai complexe.

de Redactia Observator

la 09.10.2021, 20:32

Vezi și

Dacă pentru mulţi marea n-are niciun farmec când e frig, pentru ei doar atunci când vântul suflă puternic şi valurile se sparg furioase de mal vremea e ideală. Aşa că azi au profitat din plin şi au făcut spectacol pe apă. Azi, 9 octombrie, a fost numai bine pentru un concurs de kitesurfing. Timp de zece minute, în serii de câte patru, sportivii s-au întrecut în acrobaţii şi sărituri.

Kitesurfingul nu e pentru oricine. E nevoie de multe ore pe apă ca să înveţi să controlezi zmeul, mai ales când vântul e puternic cum a fost azi. Organizatorii concursului speră să atragă şi alţi iubitori de sporturi extreme în comunitatea de kitesurfing.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ei şi toamna sunt pe val. Vremea urâtă de afară a fost perfectă pentru kitesurfing: iubitorii de sporturi extreme şi-au dat întâlnire la malul mării