Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, foarte sexy la nunta Robertei Anastase

Elena Udrea a facut senzatie la nunta Robertei Anastase. Ca o doamna fara obligatii, blonda s-a imbracat intr-o rochie rosie, cu tot spatele gol si a reusit sa-i faca pe toti barbatii sa intoarca privirile dupa ea

Vezi și

400 de invitati i-au primit cu aplauze. Printre ei si cele doua Elene, prietene apropiate ale miresei. Mezina presedintelui, Elena Basescu si proaspat divortata Elena Udrea. Impodobita cu pene, rochia miresei a fost o surpriza si pentru mire.

La concurenta cu mireasa a fost Elena Udrea. Imbracata intr-o rochie rosie, care nu-i acoperea prea mult decolteul si deloc spatele deputata de Roman a intors toate privirile. Desi a venit la nunta fara insotitor, Elena Udrea nu s-a simtit neglijata. Toti domnii si-au dorit o fotografie cu ea. Nunta Robertei Anastase a fost primul eveniment de amploare la care Elena Udrea a aparut dupa divortul de Dorin Cocos.

Marele absent a fost presedintele Traian Basescu. I-au suplinit prezenta fiica cea mica si ginerele dar si liderii marcanti ai partidului. Toti au avut grija sa-i lase o amintire in plic proaspetei familii.

A fost nevoie de 70 de chelneri ca sa-i serveasca prompt pe toti invitatii la nunta de la Palat. Pentru fiecare mesean, mirii au comandat un meniu lejer, de vara, udat din plin cu sampanie si vinuri de pe Valea Prahovei. De pe mese au lipsit traditionalele sarmalute, dar au fost din plin preparate frantuzesti, caviar, somon si salate. Costul meniului n-a trecut totusi de 80 de euro.

Surpriza serii a fost tortul, inalt de un metru si jumatate, cu ornamente portocalii. Trupa lui Calin Geambasu si mai multi dansatori profesionisti au avut grija ca niciunul dintre invitati sa nu stea prea mult la masa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Elena Udrea, foarte sexy la nunta Robertei Anastase