Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, transportată la spital după ce a leşinat în Penitenciar. Cu o zi înainte i s-a respins ca nefondată contestația la executare

Elena Udrea a fost transportată, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru investigaţii, după ce ar fi leşinat la Penitenciarul Târgşor, acolo unde se află încarcerată pentru a-şi ispăşi pedeapsa primită în dosarul Gala Bute.

De Redactia Observator la 03.11.2022, 14:55
Vezi și

Conform datelor comunicate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova, la ora 11,36 s-a primit o solicitare la Penitenciarul Târgşor pentru o femeie în vârstă de 49 de ani, cu status postlipotimie. Surse oficiale au confirmat, pentru Agerpres, că persoana care a necesitat îngrijiri medicale este Elena Udrea.

"La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare", arată SAJ Prahova.

I-au respins contestaţia la executare

Cu o zi înainte, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins, ca nefondată, contestația la executare formulată de fostul ministru al Turismului, Elena Udrea. „Respinge, ca nefondată, contestaţia la executare formulată de contestatoarea Udrea Elena Gabriela împotriva sentinţei penale nr.181 din data de 28.03.2017 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală”, se arată în minuta ÎCCJ de marți.

Instanța o obligă pe Udrea la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Decizia este cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Elena Udrea a fost condamnată definitiv, la începutul lunii aprilie, la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Elena Udrea, transportată la spital după ce a leşinat în Penitenciar. Cu o zi înainte i s-a respins ca nefondată contestația la executare