Antena Meniu Search
x

Video Elev bătut în curtea unui liceu din Maramureş de un poliţist. Paznicul şi mai mulţi profesori au fost martori la incident, dar nu au intervenit

Incident extrem de grav la un liceu din Maramureş, acolo unde un elev a fost bătut de un poliţist chiar în curtea şcolii. Totul s-a întâmplat în urma unei altercaţii care a avut loc între doi copii. Copilul agresat a ajuns la spital, iar părinţii sunt decişi să depună plângere pe numele agresorului. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 10.03.2023, 13:40

Vezi și

Elevul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, acolo unde a fost îngrijit de către medici, dar cert este că luni, la prima oră, împreună cu părinţii se va prezenta la IML pentru a obţine un certificat medico-legal şi mai departe se vor îndrepta împotriva poliţistului care le-a agresat copilul, vor depune plângere şi îl vor da în judecată.

A făcut dreptare cu pumnul 

Omul legii era în timpul liber, deci îmbrăcat în civil, în momentul în care fiul său, elev la aceeaşi şcoală, l-a sunat că are probleme cu un alt copil.

Fără să stea pe gânduri, a venit la unitatea de învăţământ ca să-şi apere odrasla şi firesc să facă dreptate. La această bătaie, au asistat paznicul şi mai mulţi profesori, dar nimeni nu a intervenit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Elev bătut în curtea unui liceu din Maramureş de un poliţist. Paznicul şi mai mulţi profesori au fost martori la incident, dar nu au intervenit