Antena Meniu Search
x

Elev, percheziționat de poliție în timpul orelor după ce s-a pozat cu un cuțit pe Facebook. Părinții se plâng că l-au intimidat

Descindere neobişnuită la o şcoală din judeţul Ilfov. Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Jilava au fost percheziţionaţi poliţiştii chiar în timpul orelor de curs. Elevii ar fi fost intimidati de oamenii legii, iar unul dintre copii chiar ar fi fost pus la punct, după ce ar fi cerut explicaţii cu privire la acţiune. Conform IPJ Ilfov, verificările ar fi avut loc în urma unor incidente cu obiecte periculoase.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 14:49

Vezi și

Părinții spun că nu este o acțiune obișuită. Totul a început în urma unei postări pe rețelele de socializare. Un copil în vârstă de 14 ani de la această școală a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care se laudă cu noul său cuțit despre care spune că îl va aduce la școală. Mai departe, imaginile ar fi ajuns la conducerea instituției de învățământ, care a cerut sprijnul polițiștilor.

Potrivit unor surse, copilul a fi avut și alte probleme culegea în tecut

Potrivit unor surse, copilul a fi avut și alte probleme culegea în tecut, astfel că are mai multe dosare penale deschise pentru fapte precum lovire sau alte violențe, sau amenințare. În trecut, a fost găsit în microbuzul școlar cu un cuțit, care a fost confiscat de conducerea instituției de învățământ.

Sunt în continuare făcute cercetări,deoarece sunt voci care spun că polițiștii ar fi acționat violent și ar fi speriat copiii. Până la acest moment, conducerea instituței de învățământ nu a dat niciun punct de vedere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Elev, percheziționat de poliție în timpul orelor după ce s-a pozat cu un cuțit pe Facebook. Părinții se plâng că l-au intimidat