Antena Meniu Search
x

Elevă din Craiova, filmată în timp ce este bătută şi scuipată de o colegă

O elevă de la o şcoală din Craiova, în vârstă de 13 ani, a fost bătută, umilită şi scuipată de o colegă de aceeaşi vârstă, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 28.01.2020, 13:05

Vezi și

O elevă de la o şcoală din Craiova, în vârstă de 13 ani, a fost bătută, umilită şi scuipată de o colegă de aceeaşi vârstă, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile, în afara şcolii din Craiova unde cele două fete de 13 ani învaţă, iar motivul nu este cunoscut.

Colegi ai celor două fete au filmat cu telefonul mobil confruntarea dintre eleve, iar imaginile au fost apoi postate pe Facebook.

Ulterior, clipurile video au fost postate pe pagina de Facebook / Lumea Bună ca un semnal de alarmă, cu titlul: 'Bullying-ul în școlile din Craiova a ajuns la cote alarmante'.

Pe acelaşi subiect

După publicarea imaginilor violente, poliţiştii din Craiova s-au autosesizat.

'Având în vedere imaginile apărute pe o reţea de socializare, în care mai mulţi tineri sunt implicaţi în altercaţii, poliţiştii craioveni s-au sesizat din oficiu şi fac verificări în vederea identificării tututor persoanelor implicate şi a dispunerii măsurilor legale care se impun', au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

În urma anchetei, poliţiştii Secţiei 1 Craiova le-au identificat pe cele două minore, ambele în vârstă de 13 ani, implicate în scandal.

'Părinţii minorelor nu au dorit să depună plângeri penale în cauză, însă poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională tatălui fetei care ar fi exercitat actele de violenţă. De asemenea, persoanele implicate au fost avertizate cu privire la măsurile ce pot fi dispuse în situaţia în care vor mai fi implicate în astfel de altercaţii', au mai arătat poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Elevă din Craiova, filmată în timp ce este bătută şi scuipată de o colegă