Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Elevii de la Fanfara Jegălia, filmaţi în genunchi, pe asfaltul încins, sub ochii profesorilor. Val de revoltă online

Un grup de elevi, membri ai unei fanfare din Călăraşi au fost pedepsiţi şi umiliţi, chiar de profesorii lor. Copiii au fost obligaţi să stea în genunchi pe asfalt, în plin soare şi puşi să-şi ceară iertare de la îndrumătorii lor. Imaginile cu puternic impact emoţional au fost distribuite pe reţelele de socializare şi au stârnit comentarii pline de revoltă.

de Denisa Dicu

la 16.07.2024 , 13:47

"Dacă se mai întâmplă vreodată, vă ţin ore în şir! Staţi acolo!", se aude pe filmare. Totul s-a întâmplat cu spectactori. În imagini se vede cum mai mulţi adulţi stau pe margine şi privesc cum sunt umiliţi copiii pe asfaltul încins.

Elevii, pedepsiţi să stea în genunchi pe asfalt

Momentan, nu cunoaştem detalii referitoare la vreo plângere depusă de părinţi în legătură cu acest incident, însă cer este faptul că părinţii aşteaptă şi ei mai multe explicaţii de la profesorii din cadrul Fanfarei. De asemenea, imaginile aprute în spaţiul public au stârnit controverse în rândul părinţilor, care au luat legătura cu autorităţile locale din Jegălia.

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în timpul în care copiii, însoţiţi de câţiva părinţi şi un profesor din cadrul Fanfarei Răsăritului din Jegălia, se aflau într-o excursie în Slatina. În timp ce unii dintre părinţi au privit cu greu aceste imagini, alţii spun că de fapt ar fi fost doar o "glumă nevinovată" şi nu ar fi fost vorba despre o pedeapsă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei
Începe Litoralul pentru toți. Plănuiți să mergeți la mare în septembrie?
Observator » Evenimente » Elevii de la Fanfara Jegălia, filmaţi în genunchi, pe asfaltul încins, sub ochii profesorilor. Val de revoltă online