Antena Meniu Search
x

Video Elevul de 16 ani care şi-a atacat profesoara de japoneză, arestat la domiciliu. Adolescentul nu are voie să părăsească locuinţa, decât în unele situaţii

Elevul de 16 ani, din Bucureşti, care şi-a atacat cu un cuţit profesoara de japoneză, în timpul orei, se întoarce acasă. La aproape două luni de la incident, Judecătorii Curţii de Apel din Capitală au decis că adolescentul poate fi trimis în arest la domiciliu. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 07.06.2023, 18:18

Vezi și

Decizia este una definitivă, Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia împotriva arestului preventiv şi l-a înlocuit cu o măsură ceva mai blândă a arestului la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. 

S-a răzbunat pe profesoara de japoneză

Asta înseamnă că tânărul de 16 ani nu va avea voie să părăsească domiciliul decât în cazul unei urgenţe medicale sau atunci când este chemat în faţa judecătorilor şi, de asemenea, nu va putea lua legătura nici cu victima, nici cu membrii familiei acesteia. 

Adolescentul a fost reţinut la începutul lunii aprilie, după ce în timpul orei de japoneză a scos un cuţit din ghiozdan şi a înjunghiat-o pe profesoară în gât. 

Anchetatorii spun că ar fi premeditat întreg atacul şi ar fi făcut chiar un plan înainte să acţioneze. Adolescentul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, port şi folosirii fără drept a unui obiect periculos şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Elevul de 16 ani care şi-a atacat profesoara de japoneză, arestat la domiciliu. Adolescentul nu are voie să părăsească locuinţa, decât în unele situaţii