Emotii inainte de finala "Te cunosc de undeva"

Publicat: 10.05.2013, 16:58.
Actualizat: 10.05.2013, 17:37

Dupa ce ne-am delectat sambata de sambata cu show-ul de la "Te cunosc de undeva", maine seara, se alege crema, adica va fi spectacolul final al celei de-a treia editii

Concurentii si-au dat silinta cat au putut, unii ne-au surprins enorm, ei sunt artisti cunoscuti, dar trebuie sa recunoastem ca nu stiam pana acum ca sunt atat de talentati.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.