Antena Meniu Search
x

Episodul trei din "The Grand Tour" începe cu Jeremy Clarkson făcând glume proaste pe seama românilor

Episodul trei din emisiunea automobilistică "The Grand Tour" a fost lansat, iar prezentatorul Jeremy Clarkson este din nou în centrul atenției, după ce a debutat cu glume proaste la adresa unui emigrant român.

Episodul trei din "The Grand Tour" începe cu Jeremy Clarkson făcând glume proaste pe seama românilor

Episodul trei din emisiunea automobilistică "The Grand Tour" a fost lansat, iar prezentatorul Jeremy Clarkson este din nou în centrul atenției, după ce a debutat cu glume proaste la adresa unui emigrant român. Presa britanică, deja sătulă de derapajele lui Clarkson, l-a taxat imediat pe prezentator: "Nu ar fi Grand Tour, fără comentarii controversate", scrie Daily Express.

Referindu-se la un vehicul cu pedale fără șofer, pe care fosta gazdă Top Gear susține că l-a inventat, Jeremy Clarkson dezvăluie că vehiculul este pedalat de un "lucru", precizând apoi că acel lucru este de fapt un lucru românesc. Referindu-se la bărbatul care conducea vehiculul a continuat, comentând că el de fapt furnizează locuri de muncă imigranților români, lăsându-i să-i testeze invențiile.

Totuși, exceptând aberațiile lui Clarckson, episodul trei din The Grand Tour a primit multe laude, presa auto considerând că ar fi cel mai bun show automobilistic din istorie, un fel de Top Gear pe steroizi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Episodul trei din "The Grand Tour" începe cu Jeremy Clarkson făcând glume proaste pe seama românilor